Home Ervaringen Breda Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziende-breda.nl


  Helderzienden uit Breda kijken online in de kaarten en voorspellen uw toekomst
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Lena
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Breda?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Breda van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Breda.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziende-breda.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Breda had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lena
  Ervaring met helderziende Lena
  Lieve Lena, ontzettend bedankt voor je snelle reactie via de mail. Ik ga je advies opvolgen en het voor nu afschuiven op verkeerde timing en geduld en vooral vertrouwen houden dat, als alles rustig is bij hem, wij samen zullen zijn. Ik begrijp heel goed dat het tijd nodig heeft. Vorige keer had je gelijk wat betreft het contact. Liefs.




Ervaring van ST met helderziende Lena   Ervaring van ST met helderziende Lena   Ervaring van ST geplaatst op 21 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lena
  Ervaring met helderziende Lena
  Alles is uitgekomen zoals jij zei. Wij zijn weer bij elkaar. Dankjewel lieve lenatje, veel licht en liefde voor je.




Ervaring van Carlijn S met helderziende Lena   Ervaring van Carlijn S met helderziende Lena   Ervaring van Carlijn S geplaatst op 8 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lena
  Ervaring met helderziende Lena
  Hij heeft gebeld lena. Je had gelijk. Ik bel je snel weer, thea.




Ervaring van thea met helderziende Lena   Ervaring van thea met helderziende Lena   Ervaring van thea geplaatst op 5 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lena
  Ervaring met helderziende Lena
  Lieve Lena, ik ben zo blij dat jij er weer bent. Met jou praten geeft mij zoveel rust en duidelijkheid en ook zijn de voorspelling weer raak. Dankjewel voor alles xx Claire.




Ervaring van Claire met helderziende Lena   Ervaring van Claire met helderziende Lena   Ervaring van Claire geplaatst op 28 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lena
  Ervaring met helderziende Lena
  Lena nu een paar keer gesproken en ik vind haar zo goed en lief. En het is kloppend wat ze zegt. Het was nu een jaar geleden, en ze herkende me nog. Sorry Lena mijn beltegoed was op. Je bent top.




Ervaring van Carolien met helderziende Lena   Ervaring van Carolien met helderziende Lena   Ervaring van Carolien geplaatst op 7 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lena
  Ervaring met helderziende Lena
  Lieve Lena,

Kort maar krachtig gesprek, ik bel u zeker weer op.

Liefs,
de dame die het contact moest verbreken.




Ervaring van Anoniem met helderziende Lena   Ervaring van Anoniem met helderziende Lena   Ervaring van Anoniem geplaatst op 25 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lena
  Ervaring met helderziende Lena
  Lieve Lena,
Ik wil je bedanken voor je mooie open eerlijke consult, geruststellende en bemoedigende woorden. Je hebt mij de bevestiging gegeven zoals mijn intu´tie mij steeds aangegeven heeft. En ik zal deze altijd blijven volgen. Ik hoop alles wat je mij aangegeven hebt, de voorspellingen mogen uitkomen. Ik laat je weten hoe het zich ontwikkeld heeft. Heel veel licht en liefde toegewenst.
Liefs Vergin.




Ervaring van Vergin met helderziende Lena   Ervaring van Vergin met helderziende Lena   Ervaring van Vergin geplaatst op 19 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lena
  Ervaring met helderziende Lena
  Lieve Lena, wat een mooi ontspannen gesprek heb ik d'r net met U gehad. Wat krijg ik enorme rust van U. Ik hoop dat alles uitkomt wat U heeft gezegd en U heeft het heel goed gezien wat er speelt. Tot snel
Liefs van mij.




Ervaring van loes met helderziende Lena   Ervaring van loes met helderziende Lena   Ervaring van loes geplaatst op 13 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lena
  Ervaring met helderziende Lena
  Heel erg bedankt lieverd x. Altijd bij het juiste eind.




Ervaring van Claire met helderziende Lena   Ervaring van Claire met helderziende Lena   Ervaring van Claire geplaatst op 23 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lena
  Ervaring met helderziende Lena
  Lieve Lena, ook al heb je een karmische relatie, wil niet zeggen dat je effectief moet gaat samen wonen. deze zin heeft me terug rust gebracht . enorm bedankt en veel liefs x.




Ervaring van xxx met helderziende Lena   Ervaring van xxx met helderziende Lena   Ervaring van xxx geplaatst op 28 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lena
  Ervaring met helderziende Lena
  Beste Lena.

Je bent fantastisch. Super voorspeld en alles uitgekomen precies zoals jij zei. Ongeloooovelijk.

dankje.




Ervaring van lisette met helderziende Lena   Ervaring van lisette met helderziende Lena   Ervaring van lisette geplaatst op 16 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Lena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lena
  Ervaring met helderziende Lena
  Lena ik vond het een superconsult. Helaas ben je niet vaak op de lijn, maar als je er bent, probeer ik je meteen te bellen. Hoe jij kunt invoelen is echt super. Het bevestigt mijn eigen gevoelens. Ik hoop dat dat wat je vertelde, echt uitkomt. Hoe ik er dan in sta, weet ik niet, maar voor nu klonk het heel goed. Hartelijk bedankt.




Ervaring van Jj met helderziende Lena   Ervaring van Jj met helderziende Lena   Ervaring van Jj geplaatst op 21 december 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lena
  Ervaring met helderziende Lena
  Lena heb je net gesproken. De verbinding was verbroken omdat mijn belminuten op waren. Ik wil je bedanken voor je eerlijkheid en oprechtheid. Het voelde heel goed aan om met je te praten. Ik heb vertrouwen in je voorspellingen. Omdat je al zoveel wist zonder dat ik iets hoefde te vertellen. Ik voel me gelijk positief. Je bent super .
Groeten, 24 jarige dame.




Ervaring van 24 jarige dame met helderziende Lena   Ervaring van 24 jarige dame met helderziende Lena   Ervaring van 24 jarige dame geplaatst op 23 november 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lena
  Ervaring met helderziende Lena
  Lena, u bent super goed en kan heel helder dingen zien en uitleggen. Dank voor de 2 consulten van zojuist. Dame met de vragen over liefde en werk. volgens mij ben ik nu iemand tegengekomen die u een paar jaren geleden voorspelde.




Ervaring van ss met helderziende Lena   Ervaring van ss met helderziende Lena   Ervaring van ss geplaatst op 2 november 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lena
  Ervaring met helderziende Lena
  Super fijn gesprek met Lena, waar ik echt goed over na ga denken. Ik bel je nog eens terug als ik alles op een rijtje heb voor mezelf. alles klopte wat je zei. Liefs van Carolien.




Ervaring van Carolien met helderziende Lena   Ervaring van Carolien met helderziende Lena   Ervaring van Carolien geplaatst op 18 september 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Lena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lena
  Ervaring met helderziende Lena
  Lenatje dankjewel voor alles, je ziet het zo precies en duidelijk dat ik er kippenvel van krijg. Soms wil ik het niet geloven maar toch zeg je de waarheid en dat heeft me een heleboel geholpen. Dankjewel lieverd xx.




Ervaring van Mieke met helderziende Lena   Ervaring van Mieke met helderziende Lena   Ervaring van Mieke geplaatst op 14 september 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Lena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lena
  Ervaring met helderziende Lena
  Geweldig zoals gewoonlijk. eerlijk, betrouwbaar, oprecht, lief en soms hard, alle voorspellingen tot nu toe uitgekomen. topper lena.




Ervaring van annemiek met helderziende Lena   Ervaring van annemiek met helderziende Lena   Ervaring van annemiek geplaatst op 28 april 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Lena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lena
  Ervaring met helderziende Lena
  Lena lieverd,
hartstikke bedankt voor alles, hij is terug bij me. xxxxxx




Ervaring van Anna met helderziende Lena   Ervaring van Anna met helderziende Lena   Ervaring van Anna geplaatst op 30 maart 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Lena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lena
  Ervaring met helderziende Lena
  Dankjewel voor alles lieve schat, ik vertrouw op je en je voorspellingen, altijd uitgekomen :)

xjes




Ervaring van anoniem met helderziende Lena   Ervaring van anoniem met helderziende Lena   Ervaring van anoniem geplaatst op 27 november 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Lena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lena
  Ervaring met helderziende Lena
  Je bent de beste!! weer uitgekomen xx




Ervaring van anoniem met helderziende Lena   Ervaring van anoniem met helderziende Lena   Ervaring van anoniem geplaatst op 18 november 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Lena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lena
  Ervaring met helderziende Lena
  Beste Lena,

Ik wil je even laten weten dat het heel goed met mij gaat, vooral na al die gesprekken met je, hebben zoveel geholpen, ik heb zodanig op mezelf gereflecteerd dat ik nu eindelijk dingen weer op een rijtje heb. Je voorspellingen zijn altijd uitgekomen, soms leuk, soms minder leuk. Toch wil ik je bedanken voor je oprechtheid en je luisterend oor. Je bent echt een engel op aarde voor mij.

xxXx




Ervaring van anoniem met helderziende Lena   Ervaring van anoniem met helderziende Lena   Ervaring van anoniem geplaatst op 14 november 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Lena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lena
  Ervaring met helderziende Lena
  Geweldige vrouw!! top!! altijd correct en zelfs de kleinste dingen tot op de dag toe kan ze zien, Lena een van de besten dankjewel lieverd .




Ervaring van isa met helderziende Lena   Ervaring van isa met helderziende Lena   Ervaring van isa geplaatst op 29 oktober 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Lena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lena
  Ervaring met helderziende Lena
  Beste Lena het is weer eens uitgekomen ongelovelijk ben jij dankjewel voor de inzichten en steun als ik ergens mee zit kan ik je altijd bellen en je geeft een van de beste advizen die er is, echt mijn steun en toeverlaat en daarbij je voorspellingen die keer op keer uitkomen!! super meis!




Ervaring van anoniem met helderziende Lena   Ervaring van anoniem met helderziende Lena   Ervaring van anoniem geplaatst op 27 oktober 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Lena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lena
  Ervaring met helderziende Lena
  Lieve Lena,
ik wil je hier bedanken...je bent een engel op aarde!
Alle je voorspellingen zijn uitgekomen en je verbaast me elke keer...
Je gave is enorm, je bent lief en eerlijk! dank je, liefs




Ervaring van Dominique met helderziende Lena   Ervaring van Dominique met helderziende Lena   Ervaring van Dominique geplaatst op 30 september 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Lena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lena
  Ervaring met helderziende Lena
  Hallo Lena, ik heb je net gesproken, ik vind je een toppertje, geweldig, je heb alles heel goed gezien en je bent heel lief. als er iets is spreek ik je weer....dankejewel




Ervaring van Erna met helderziende Lena   Ervaring van Erna met helderziende Lena   Ervaring van Erna geplaatst op 12 september 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Lena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lena
  Ervaring met helderziende Lena
  Zo glas eerlijk ben jij, soms is de waarheid hard en soms wou ik je niet geloven en toch keer op keer had jij gelijk, je zei dat er bij hem een andere vrouw kwam en dat wou ik niet geloven, toch bleek je gelijk te hebben en je zei dat er een andere man voor mij zou komen en je hebt weer gelijk gekregen. Ik ben nu gelukkiger dan ooit met mijn vriend en dat komt alleen omdat jij mij toen de waarheid hebt verteld. Lieve Lena, dankjewel voor je eerlijkheid, Je bent geweldig en zeker een aanrader

xxxxx




Ervaring van natasja met helderziende Lena   Ervaring van natasja met helderziende Lena   Ervaring van natasja geplaatst op 10 september 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Lena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lena
  Ervaring met helderziende Lena
  Ik ben altijd blij nadat ik je gepsproken heb, je bent zo neutraal en eerlijk, en als ik in de put zit maak je mij altijd aan het lachen, je geeft mij de antwoorden en grepen waarmee ik gerust gesteld voel en bovenal komen je voorspellingen altijd uit..

je bent een van de besten hier, bedankt Lena




Ervaring van sina met helderziende Lena   Ervaring van sina met helderziende Lena   Ervaring van sina geplaatst op 5 augustus 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Lena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lena
  Ervaring met helderziende Lena
  Ongelofelijk, weer uitgekomen! je was enige die nog een kans zag tussen ons en we zijn aan het praten om het goed te maken. lena ik ben nog nooit zo blij geweest xxx




Ervaring van francis met helderziende Lena   Ervaring van francis met helderziende Lena   Ervaring van francis geplaatst op 16 juli 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Lena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lena
  Ervaring met helderziende Lena
  Dankjewel voor ons fijn gesprek daarnet je hebt me gerustgesteld en al je voorspellingen komen altijd uit dat weet ik..

je vaste klant x




Ervaring van s met helderziende Lena   Ervaring van s met helderziende Lena   Ervaring van s geplaatst op 15 juli 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Lena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lena
  Ervaring met helderziende Lena
  Ik en denk ook anderen zou u graag vaker online willen zien. Geweldig , super goed bent u. Zacht en eerlijk. Wees er vaker schat.
Groeten van S uit.... Die u nog steeds niet aan de telefoon kan krijgen.




Ervaring van S met helderziende Lena   Ervaring van S met helderziende Lena   Ervaring van S geplaatst op 14 juli 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Lena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lena
  Ervaring met helderziende Lena
  ik wou dat je vaker online was!! je hebt het zo vaak bij het rechte eind en zo behulpzaam en eerlijk, lena wees er vaker!!!

-x-




Ervaring van anoniem met helderziende Lena   Ervaring van anoniem met helderziende Lena   Ervaring van anoniem geplaatst op 11 juli 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Lena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lena
  Ervaring met helderziende Lena
  Lena ik bel je nu al een half jaar en steeds komen je voorspellingen uit, de vorige keer dat wij belden zei je dat er toch contact zou komen na 3 maanden stilte. Moeilijk als ik vond om dat te geloven..kreeg ik gisteravond een bericht binnen van hem! je bent ongelovelijk, bedankt voor je adviezen en alle steun!!

x Saar




Ervaring van Saar met helderziende Lena   Ervaring van Saar met helderziende Lena   Ervaring van Saar geplaatst op 1 juli 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Lena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lena
  Ervaring met helderziende Lena
  Ik weet niet hoe ik je moet bedanken, je hebt mij door zoveel slechte tijden geholpen en de begrip die je getoond heb, je voorspellingen zijn keer op keer uitgekomen, bedankt Lenatje je bent de beste




Ervaring van isa met helderziende Lena   Ervaring van isa met helderziende Lena   Ervaring van isa geplaatst op 21 juni 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Lena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lena
  Ervaring met helderziende Lena
  Lena,ik wil je bedanken voor je reading. Je kan alles concreet aangeven en benoemen. En het klopte als de bus! De voorspellingen die je aangaf. Kijk ik naar uit. Ik laat je weten het zeker weten. Bedankt! Je bent zeker een aanrader.




Ervaring van Vergin met helderziende Lena   Ervaring van Vergin met helderziende Lena   Ervaring van Vergin geplaatst op 7 juni 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Lena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lena
  Ervaring met helderziende Lena
  Je bent GEWELDIG!! het is weereens uitgekomen hihi




Ervaring van anoniem met helderziende Lena   Ervaring van anoniem met helderziende Lena   Ervaring van anoniem geplaatst op 7 juni 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Lena  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziende-breda.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziende-breda.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziende-breda.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziende-breda.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden